Docenten

Gerard Kleijn – trompet, cornet, flugelhorn, trombone ( alle niveaus)
leslocaties Amsteveen & Zaanstad (Fluxus)

Gerard heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van trompet- en improvisatieles. Na zijn studie  jazz en klasssiek trompet en jazzimprovisatie aan de conservatoria van Hilversum en Rotterdam studeerde hij in 2004  in New York. Hij was zelf gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Enschede, Alkmaar, Damascus en
Mexico-City. Als bandleider maakte hij 12 cd’s met o.a. de Gerard Kleijn Group,Wild Man Conspiracy,  het Clazz Ensemble en Bach Reflections. Hiernaast is hij actief in diverse bigbands en kleinere ensembles in binnen- en buitenland. Gerard is een graag geziene gast op de Europese jazzpodia maar toerde ook door Syrië, Rusland, Indonesië, Libanon, Mexico en de VS.

www.gerardkleijn.com


Ingrid Deen – hoorn – leslocatie Zaanstad

Ingrid-Deen-docentenIngrid Deen is een zeer enthousiaste en betrokken docent en heeft al jarenlang ervaring met het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Daarnaast dirigeert ze ook kleine groepen blazers, en begeleidt ze haar leerlingen zelf op de piano. Zij is ook zeer actief als uitvoerend musicus en speelt in een aantal koorbegeleiding orkesten, waaronder Het Promenade Orkest en Philharmonia Amsterdam. Zij speelde o.a. bij diverse Joop van den Ende musicals, De Nederlandse Opera en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Haar opleiding volgde ze aan het Conservatorium van Amsterdam, en later bij de internationaal vermaarde docent Erich Penzel aan het Conservatorium van Maastricht. Ook volgde zij een jaar lang lessen in Malmö, Zweden.